Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Leche")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 26758

  • Page / 1071
Export

Selection :

  • and

Teneur en acide folique des aliments. 3 - Teneur des laits en folates = Folic acid content of foods. 3 - Folic acid content of different categories of milkFAVIER, J. C; CHRISTIDES, J. P; POTIER DE COURCY, G et al.Sciences des aliments. 1987, Vol 7, Num 1, pp 23-40, issn 0240-8813Article

Pattern of peptide-bound and free amino acids in camel, buffalo and ass milkTAHA, N. M; KIELWEIN, G.Milchwissenschaft. 1990, Vol 45, Num 1, pp 22-25, issn 0026-3788Article

The effect of extended low-temperature storage of raw milk on the quality of pasteurized and UHT milk = Effet d'un stockage à température faible mais excessive du lait cru sur la qualité du lait pasteurisé et du lait UHTGRIFFITHS, M. W; PHILLIPS, J. D; WEST, I. G et al.Food microbiology. 1988, Vol 5, Num 2, pp 75-87, issn 0740-0020Article

Bioavailability in man of iron in human milk and Cow's milk in relation to their calcium contentsHALLBERG, L; ROSSANDER-HULTEN, L; BRUNE, M et al.Pediatric research. 1992, Vol 31, Num 5, pp 524-527, issn 0031-3998Article

Oxidation of cholesterol in commercially processed cow's milk = Oxydation du cholestérol dans le lait de vache transformé industriellementCLEVELAND, M. Z; HARRIS, N. D.Journal of food protection. 1987, Vol 50, Num 10, pp 867-871, issn 0362-028XArticle

Laits de vache, laits non bovins, jus végétaux, quels risques pour les nourrissons ?BACHETTA, Corinne.PRATIQUES EN NUTRITION : SANTE ET ALIMENTATION. 2014, Num 37, pp 32-35, issn 1766-7305, 4 p.Article

Detection of fibronectin in human, bovine, ovine, caprine and equine milk : reinvestigation and new findingsREISINGER, P. W. M; WELSCH, U.Milchwissenschaft. 1992, Vol 47, Num 5, pp 288-291, issn 0026-3788Article

Conventional tube and microplate Limulus amoebocyte lysate procedures for determination of gram-negative bacteria in milk = La méthode conventionnelle en tubes et le test au lysat d'amoebocyte de Limulus sur microplaques pour la détermination des bactéries Gram-négatif dans le laitMAY, S. A; MIKOLAJCIK, E. M; RICHTER, E. R et al.Journal of dairy science. 1989, Vol 72, Num 5, pp 1137-1141, issn 0022-0302Article

Rapid and highly sensitive analysis of aflatoxin M1 in liquid and powdered milks using an affinity column cleanup = Analyse rapide et très sensible, en utilisant une purification sur colonne d'affinité, de l'aflatoxine M1 dans les laits liquides ou en poudreMORTIMER, D. N; GILBERT, J; SHEPHERD, M. J et al.Journal of chromatography. 1987, Vol 407, pp 393-398, issn 0021-9673Article

Changes in the carbohydrate fraction of milk during heating processes = Modifications de la fraction glucidique du lait au cours des traitements thermiquesOLANO, A; CALVO, M. M; CORZO, N et al.Food chemistry. 1989, Vol 31, Num 4, pp 259-265, issn 0308-8146Article

L'alimentation de l'enfant : étude analytique des aliments. Les laits et les dérivés du laitPERELMAN, R.LA MEDECINE INFANTILE. 1992, Vol 1, Num 01, pp 67-76Article

A rapid clean-up procedure for the analysis of polychlorinated dibenzo-p-dioxins and dibenzofurans in milk samplesLIEM, A. K. D; DE JONG, A. P. J. M; MARSMAN, J. A et al.Chemosphere (Oxford). 1990, Vol 20, Num 7-9, pp 843-850, issn 0045-6535, 8 p.Conference Paper

The common antigenic site of bovine and human β-caseins = Site antigénique commun aux β-caséines bovines et humainesOTANI, H; MINE, Y; HOSONO, A et al.Milchwissenschaft. 1988, Vol 43, Num 11, pp 705-707, issn 0026-3788Article

Raw cow milk bacterial population shifts attributable to refrigerationLAFARGE, Véronique; OGIER, Jean-Claude; GIRARD, Victoria et al.Applied and environmental microbiology (Print). 2004, Vol 70, Num 9, pp 5644-5650, issn 0099-2240, 7 p.Article

Effect of temperature on the pH of skim milk = Effet de la température sur le pH du lait écréméCHAPLIN, L. C; LYSTER, R. L. J.Journal of dairy research. 1988, Vol 55, Num 2, pp 277-280, issn 0022-0299Article

Study on the determination of vitamin D in fortified milk, milk powder and infant formula by HPLC using a column switching technique = Etude sur le dosage, par CLHP utilisant une technique de commutation de colonnes, de la vitamine D dans des laits fortifiés, du lait en poudre et des laits pour nourrissonsBEKHOF, J. J; VAN DEN BEDEM, J. W.Netherlands milk and dairy journal. 1988, Vol 42, Num 4, pp 423-435Article

Objective evaluation of the UHT process with respect to the quality of milk = Evaluation objective du procédé UHT avec référence à la qualité du laitMOTTAR, J.Netherlands milk and dairy journal. 1987, Vol 41, Num 2, 145Article

Beitrag zur Kenntnis der Zusammensetzung von schweizerischer pasteurisierter und ultrahocherhitzter Milch = Composition of swiss pasteurised and ultra-high-temperature-treated milkSIEBER, R; BADERTSCHER, R; BÜTIKOFER, U et al.Mitteilungen aus Lebensmitteluntersuchung und Hygiene. 1999, Vol 90, Num 2, pp 135-148, issn 1424-1307Article

Estudio comparativo de la determinación de CALCIO en diversos tipos de LECHE por espectrofotometría de absorción atómica después de distintos tratamientos de la muestraYEBRA BIURRUN, M. C; MELLA LOUZAO, M. L; BERMEJO BARRERA, A et al.Alimentaria. 1991, Num 221, pp 23-25, issn 0300-5755Article

Latte alimentare di qualità: alcuni aspetti analitici e di produzioneGARBATI, M.Industrie alimentari (Pinerolo). 1990, Vol 29, Num 287, pp 977-981, issn 0019-901XArticle

Bioavailability of zinc and its binding to casein in milks and formulasPABON, M. L; LÖNNERDAL, B.Journal of trace elements in medicine and biology. 2000, Vol 14, Num 3, pp 146-153, issn 0946-672XArticle

Type of milk feeding in infants and young children up to 19 months of age in three socio-economic groups in MadridVAN DEN BOOM, S. A. M; KIMBER, A. C; MORGAN, J. B et al.Acta paediatrica (Oslo). 1993, Vol 82, Num 12, pp 1017-1023, issn 0803-5253Article

The mechanism of determining the adulteration of whole milk with milk powder by spectrophotometryTSAN-CHENG LIN; ING-JUN CHEN; YING-CHIN KO et al.Nahrung (Weinheim). 1991, Vol 35, Num 4, pp 351-358, issn 0027-769XArticle

L'allergie au lait de chèvre ou au lait de brebis chez l'enfant, sans allergie au lait de vache : une nouvelle allergie dangereuseBIDAT, E; BARANES, T.Médecine & enfance. 2004, Vol 24, Num 5, issn 0291-0233, p. 285Article

The flavour of milk and dairy products : I. Milk of different kinds, milk powder, butter and creamNURSTEN, H. E.International journal of dairy technology. 1997, Vol 50, Num 2, pp 48-56, issn 1364-727XArticle

  • Page / 1071